Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přejít přímo na obsah stránky
Dnes je pátek 29.3.2024

Nový mobil


Město Vysoké Mýto, Technické služby Vysoké Mýto a Expert elektro Vysoké Mýto, které pořádají už VI. ročník soutěže "Nový mobil" připomínají, že je ještě stále čas,  zapojit se do soutěže. Vysloužílé telefony můžete odevzdávat kupon b na sněrných místech do 8.12.2019. Vylosovaní účastníci soutěže získají zajímavé ceny.

Cílem soutěže je motivovat občany k tomu, aby se zbavili mobilních telefonů, které mají v zásůvkách a skříních.Každý mobilní telefon se počítá a všechny lze úspěšně recyklovat. Úspěch recyklace je ale možné zaručit jen tehdy, je-li telefon odevzdán na specializované místo. Z obyčejné popelnice totiž putuje na skládku, nebo do spalovny a všechny užitečné materiály jsou nenávratně ztraceny.

Losování vítězů soutěže proběhne po uzávěrce soutěže. Máte tak ještě čas na to, abyste se do soutěže zapojili a získali možnost nadělit pod stromeček sobě, nebo někomu blízkému hodnotné dárky.

Svůj vysloužilý mobilní telefon můžete přinést na kterékoliv ze sběrných míst : Sběrný dvůr v ulici Průmyslové či Kpt. Poplera ve Vysokém Mýtě a do prodejny Expert elektro, Českých bratří 895 ve Vysokém Mýtě.  Přejeme hodně štěstí.